Tesla-sjefen røykte marihuana på podcastinnspilling:

Tesla stupte etter Elon Musks marihuanarøyking

Tesla-aksjen kraftig ned etter sjefens siste påfunn.

RØYKER: Tesla-sjef Elon Musks røykte det som skal ha vært en marihuana-sigar i et intervju sendt torsdag kveld. Dagen etter stupte aksjen. Foto: NTB scanpix
RØYKER: Tesla-sjef Elon Musks røykte det som skal ha vært en marihuana-sigar i et intervju sendt torsdag kveld. Dagen etter stupte aksjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tesla-sjef Elon Musk drakk whisky og røykte marihuana under innspillingen av den populære podkasten «The Joe Rogan Experience», ledet av komiker Joe Rogan, torsdag kveld.

Innspillingen ble strømmet live og er nå lagt ut på YouTube for Rogans godt over tre millioner abonnenter.

I det over to timer lange intervjuet snakket de om alt fra flammekastere og kunstig intelligens til kolonisering av verdensrommet, men det er omgangen med marihuana som har fått Internett til å reagere.

- Jeg er ingen marihuana-røyker, og gjør det nesten aldri. Jeg synes ikke det er bra for produktiviteten, sa Tesla-sjefen, før han tok et trekk av det Rogan beskrev som en joint bestående av tobakk blandet med marihuana, som er lovlig i California, der podkasten ble spilt inn.

Konsekvenser på børsen

Allerede før børsen åpnet fredag morgen amerikansk tid, var Tesla-aksjene sunket med 1,4 prosent, ifølge Bloomberg. Seks minutter inn i fredagens handel hadde aksjene gått ned 8,9 prosent, etter at elbilprodusentens regnskapssjef Dave Morton annonserte sin avgang.

Utover dagen tok aksjen seg litt opp, men endte likevel med en nedgang på 6,3 prosent da handelen stengte på Wall Street.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer