Tesla-taxi endte villmannskjøring med krasj i fjellveggen

Politiet rykket ut til Ammerud skole etter flere meldinger om at en taxi kjørte «helt villmann» på plener og gangveier i området natt til fredag.

Flere av melderne opplyste til politiet at føreren virket overstadig beruset.

– Det har virkelig gått for seg. I tillegg til å kjøre på gangveier og plener, har han skrapet opp biler på sin vei. Vi sendte flere biler ut, og så kom det meldinger om at han var observert var på Ammerud skole. Da vi kom dit, hadde han krasjet i en fjellvegg og bilen, en Tesla X, var totalvrak. Føreren virket derimot oppegående, og framsto som relativ uskadd, om enn godt beruset. Han kjørte uten bilbelte og flere airbager ble utløst, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB

Det ble sendt en ambulanse til stedet for å sjekke bilføreren, som er en mann i slutten av 40-årene. Han vil deretter bli brakt inn til politiet for blodprøvetaking.

– Bakgrunnen for kjøringen hans er ikke kjent. Vi vet ikke om det er hans bil. Vi har heller ikke fått sjekket om han hadde gyldig førerkort, men han har det i så fall ikke nå lenger, for å si det sånn, sier Pedersen.