Tesla-trøbbel i kulda

Tesla sliter med ladeproblemer i kulda.

PROBLEMER:  Dagbladets bileksperter Espen Stensrud og Hilde Schjerve kåret Tesla Model S. til årets bil i fjor. Nå har suksessbilen problemer med ladingen når det blir kuldegrader. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
PROBLEMER: Dagbladets bileksperter Espen Stensrud og Hilde Schjerve kåret Tesla Model S. til årets bil i fjor. Nå har suksessbilen problemer med ladingen når det blir kuldegrader. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tesla bekrefter overfor Dagens Næringsliv at det er problemer med ladingen for Tesla-biler på norsk jord når gradestokken kryper under null.

Dagbladet har forgjeves søkt kommunikasjonssjef Esben Pedersen i Tesla for en kommentar til problemene med den suksessrike El-bilen.

Problemet med bestselgeren Tesla Model S. skal være at når gradene kryper under null, lader ikke batteriene når kontakten plugges inn. En rekke nybakte Tesla-eiere skal gjentatte ganger meldt fra om problemer med kabelen som lader batteriet.

 Men til Dagens Næringsliv sier kommunikasjonssjef Pedersen:

- Våre ingeniører har kontaktet de involverte kundene, og våre teknikere analyserer data og foretar tester i Norge nå, sier kommunikasjonssjef Pedersen til Dagens Næringsliv.

Esben Pedersen påpeker at dette er et problem som bare gjelder i Norge på grunn av at det norske strømnettet ikke er jordet.

- Vi liker ikke at de norske kundene lider, og jobber 24 timer i døgnet med dette, sier Peter Bardenfleth-Hansen, som er salgssjef for Tesla i Norden, Benelux og Storbritannia til Dagens Næringsliv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer