Tessa (18) drept av tenåringer i park

Et forsøk på å rane henne for en Iphone endte i tragedie. Nå er to tenåringene dømt for drap.

BRUTALT DREPT: Tessa Majors ble drept i en park i New York i 2019. Nå er tre personer dømt. Foto: Instagram
BRUTALT DREPT: Tessa Majors ble drept i en park i New York i 2019. Nå er tre personer dømt. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En tenåring er dømt til minst 14 års fengsel for drapet på Tessa Majors (18) i 2019. Majors var ute på tur i Morningside Park på Upper Manhattan, da hun ble knivstukket og drept.

Ifølge aktor i saken var det et forsøk på å ta kvinnens Iphone som til slutt endte med drap, etter at hun gjorde motstand under ranet. Den nå dømte drapsmannen var 14 år da hendelsen fant sted. I retten erkjente han å ha tatt kvinnens liv, melder CNN.

- Familien savner henne hvert eneste sekund, hver eneste dag. Det vil de gjøre så lenge de lever, sa assisterende statsadvokat, Matthew Bogdanos, da rettssaken ble gjennomført.

Ba om unnskyldning

Tenåringen, som er den tredje og siste som blir dømt for drapet på Majors, beklaget i retten overfor 18-åringens foreldre.

- Jeg mente aldri å skade henne og jeg ville gjort hva som helst for å gå tilbake i tid og forhindre at dette skjedde. Ingenting jeg sier eller gjør kan gjøre opp for smerten og skaden jeg har påført dere, sa tenåringen.

I retten kom det også fram at familien tror årsaken til at Majors, som var en lovende musiker, gjorde motstand under ranet, var at hun hadde skrevet ned egne sangtekster på mobiltelefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.