Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Jaguar F-Pace mot BMW X4 og Mercedes AMG GLC

Test: Tre luksus-SUVer i mellomklassen. Vinneren gir mest for pengene

Vi har valgt en favoritt blant luksustrioen Jaguar F-Pace, BMW X4 og Mercedes AMG 43.

SPREK TRIO: 1107 hestekrefter fra 18 sylindre - det produserer de tre protagonistene i dagens drama-forestilling. Høyreiste sportsbiler eller spreke SUV-er? Mest det siste, men et snev av sportsfølelse får vi tross alt. Og: Vi kårer en vinner i duellen mellom Jaguar F-Pace, BMW X4 og Mercedes-AMG 43. Foto: Fred Magne Skillebæk
SPREK TRIO: 1107 hestekrefter fra 18 sylindre - det produserer de tre protagonistene i dagens drama-forestilling. Høyreiste sportsbiler eller spreke SUV-er? Mest det siste, men et snev av sportsfølelse får vi tross alt. Og: Vi kårer en vinner i duellen mellom Jaguar F-Pace, BMW X4 og Mercedes-AMG 43. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer

Effektsterke, snerrende bensinseksere i mellomstore premium-SUV-er gir en annen og mer tilfredsstillende bilopplevelse enn tungt kvernende dieselmaskiner. Det koster flesk, men du får det du betaler for. Eller? Joda, stort sett – og det gjelder spesielt for én av de tre vi har tatt for oss i denne stortesten.

I rene tall koster denne trioen i utgangspunktet til sammen 3,2 millioner. Den er spesifisert opp med ekstrautstyr for 700 000 kroner, så totalen ligger hundre laken under fire millioner…

Et spørsmål som dukker opp i samtaler rundt en av disse millionbilene er: - Hva i all verden skal man med noe sånt? Og det er vel ingen tvil om at leketøy-aspektet ved disse maskinene er vanskelig å benekte. Med fare for å være over grensen til det politisk korrekte, mistenkes det at det som uttrykker seg ofte er guttungen som gjemmer seg i familiefaren som ikke tør å gå til anskaffelse av en rendyrket sportsbil à la Porsche…

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?