Thai-kvinne savnet

HOBØL (Dagbladet): Politiet etterforsker nå om den asiatiske kvinnen som ble funnet drept i Hobøl kan ha vært en prostituert kvinne fra Thailand. For noen uker siden skal en thailandsk kvinne ha forsvunnet fra et massasjeinstitutt i Oslo. Politiet frykter at hun kan ha blitt likvidert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Drapet på kvinnen som ble funnet i Hobøl skal ha skjedd i tidsrommet da den prostituerte kvinnen forsvant fra massasjeinstituttet i Oslo. I går ble Oslo politikammer koblet inn i drapsetterforskningen i Hobøl. Ett av de 20 tipsene som politiet fikk i drapssaken i går var nemlig et tips om at en prostituert ved et massasjeinstitutt i Oslo skal ha forsvunnet for noen uker siden.

Kvinnen skal ha jobbet ved et av massasjeinstituttene i Oslo som bruker thailandske prostituerte.

I går jobbet Oslo politikammer med å prøve å finne identiteten til denne thailandske kvinnen. De ønsker å få svar på hvor hun er blitt av. Spørsmålet Kripos stiller seg, er om det er denne kvinnen som søndag ettermiddag ble funnet drept og dumpet på den øde skogsveien i Hobøl.

Hvis ikke politiet finner den thailandske kvinnen i live, vil hun bli enda mer interessant for drapsjegerne i Hobøl, ledet av Kripos-førstebetjent Olaf Seljesæter.

Miljøet på massasjeinstituttene i Oslo skal ha blitt mye tøffere det siste året. Personer som kjenner miljøet godt sier til Dagbladet at de ikke vil bli overrasket hvis en av de prostituerte er blitt likvidert for å statuere et eksempel. Trusler, vold og krangel om penger skal være dagligdags i dette miljøet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer