IKKE KONTROLL: Thailandske regjeringsstyrker erkjenner at de fortsatt ikke har kontroll over sentrum av Bagdad. Foto: REUTERS/SCANPIX
IKKE KONTROLL: Thailandske regjeringsstyrker erkjenner at de fortsatt ikke har kontroll over sentrum av Bagdad. Foto: REUTERS/SCANPIXVis mer

Thailand innfører sensur

Myndighetene forbyr landets fjernsynsstasjoner å sende innslag som ikke er forhåndsgodkjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||||| Thailandske myndigheter innfører sensur og forbyr landets fjernsynsstasjoner å sende innslag som ikke er forhåndsgodkjent.


Myndighetene i landet erkjenner samtidig at regjeringsstyrkene ikke har kontroll over sentrum av hovedstaden Bangkok, slik det først ble hevdet onsdag.

En talsmann for regjeringen advarer innbyggerne mot å bryte portforbudet som trer i kraft klokken 20 lokal tid, og sier at de som oppholder seg utendørs etter den tid risikerer å bli tatt for å være brannstiftere eller plyndrere.

Regjeringsstyrker stormet onsdag morgen barrikadene som de såkalte rødskjortene har skjult seg bak de siste ukene, og fire av demonstrantenes ledere overga seg og oppfordret sine tilhengere til å reise hjem.

Mange demonstranter reagerte med raseri og en rekke store bygninger i Bangkok ble påtent, blant dem børsen, et stort kjøpesenter, en fjernsynsstasjon og flere banker og forretningsbygg. (NTB)