Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Thailands generaler utelukker kupp

Thailands militære ledere utelukker et kupp og sier at landet nå er i ferd med å vende tilbake til det normale.

ROER SEG: Thailands opprørspoliti vinker til demonstrantene og ønsker dem velkommen inn bak sperringene. De militære utelukker et kupp, sier de, og spenningene i hovedstaden Bankok avtar. Fotto: REUTERS / Scanpix / Dylan Martinez
ROER SEG: Thailands opprørspoliti vinker til demonstrantene og ønsker dem velkommen inn bak sperringene. De militære utelukker et kupp, sier de, og spenningene i hovedstaden Bankok avtar. Fotto: REUTERS / Scanpix / Dylan Martinez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Alle er enige om at de militære styrkene ikke vil spille noen ledende rolle i denne situasjonen. Det kommer ikke til å bli noe kupp. Vi tror at spenningen er i ferd med å avta og at alt om kort tid vil vende tilbake til det normale, sier admiral Narong Pipathanasai.

Det tok ikke lang tid etter at thailandsk politi hadde åpnet dørene til hovedpolitistasjonen i Bangkok tirsdag, før demonstrantene fant veien inn.

Tirsdag lot thailandsk politi flere hundre demonstranter få fri adgang til flere offentlige bygninger i Bangkok, noe som markerte et foreløpig punktum for uroen som har preget byen de siste dagene.

(NTB-Reuters)