Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Thailands hær oppfordrer til dialog

Sjefen for den thailandske hæren sier at hæren ikke har noen planer om å gripe inn i den politiske uroen i landet. Han oppfordrer partene til dialog.

GRIPER IKKE INN: Hærsjef Prayuth Chan-ocha uttalte seg mandag og sa det er mange flere grupper involvert i protestene nå enn det var i 2010, og at det er vanskelig å vite hvem som er på hvilken side foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL
GRIPER IKKE INN: Hærsjef Prayuth Chan-ocha uttalte seg mandag og sa det er mange flere grupper involvert i protestene nå enn det var i 2010, og at det er vanskelig å vite hvem som er på hvilken side foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hærsjef Prayuth Chan-ocha uttalte seg mandag, en sjelden foreteelse i Thailand,

I en TV-sendt tale sa han at det var mange flere grupper involvert i protestene nå enn det var i 2010. Derfor er det vanskelig å vite hvem som er på hvilken side, ifølge hærsjefen.

Thailands militære styrker slo ned en protestbølge i 2010 og har gjennomført en lang rekke kupp siden landet ble et konstitusjonelt monarki i 1932. Hæren styrtet statsminister Thaksin Shinawatra, broren til nåværende statsminister Yingluck Shinawatra, i 2006, men har holdt seg utenfor uroen denne gangen.

(NTB)

Hele Norges coronakart