Thailands statsminister: - Det verste angrepet noensinne

Jakter på gjerningsmenn. Mistenkelig mann fanget opp på overvåkningskamera.

Bombeangrep:  Dødstallet etter bombeangrepet i Bangkok mandag har steget til 21. Blant de døde er det to kinesiske statsborgere og to personer fra Hongkong. Foto: Shaukat Ahmed/Pacific Press/ABACAPRESS.COM
Bombeangrep: Dødstallet etter bombeangrepet i Bangkok mandag har steget til 21. Blant de døde er det to kinesiske statsborgere og to personer fra Hongkong. Foto: Shaukat Ahmed/Pacific Press/ABACAPRESS.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Thailands statsminister Prayuth Chan-ocha skal ha uttalt at gårsdagens bombeangrep, var det verste angrepet landet noensinne har opplevd, skriver BBC.

21 mennesker mistet livet etter at en kraftig eksplosjon rammet Thailands hovedstad, Bangkok i går.

- Noen vil ødelegge vår økonomi og vår turisme, i dette angrepet hvor uskyldige mennesker var målet, sier statsministeren.

Anti-regjeringsgruppe Thailandske myndigheter har satt i gang en klappjakt på en mann som ble sett i nærheten av helligdommen Erawan i Bangkok like før en kraftig bombe eksploderte på stedet.

Statsministeren sier at de leter etter en mann som ble fanget opp av kameraer nær åstedet eksplosjonen. Han sier at de tror mannen har tilknytning til en «anti-regjeringsgruppe» som har tilhold nordøst i landet.

- I dag er det en mistenkt som ble sett på et overvåkingskamera, og vi leter etter denne fyren, sa statsministeren.

Han la til at mannen trolig hører til en «anti-regjering-gruppe» i Nordøst-Thailand, som er kjerneområdet til de såkalte rødskjortene som er tilhengere av den tidligere statsministeren Thaksin Shinawatra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.