The Jens Kristins

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Årsmeldinger: Vi har som eneste avis på denne siden av kjøpefesten som ankom i siste lita, blant annet takket være det meget populære dansebandet The Jens Kristins, blitt teppebombet med årsmeldinger fra diverse laug og foreninger i Fagerborg-regionen, avdelingen Oslo.

Dessverre har vi ikke plass til å trykke alle in extenso. Det skulle da også ha tatt seg ut. Det kan tenkes at vi ved en seinere anledning forsøker det vidunderlige tekniske hjelpemiddelet faksmaskinen til folket, nettets verste fiende.

«Østre Fagerborg Jagerfly og For Sein Sædavgang Laug» (ØFJOFSSL) har i 08 avholdt to medlemsmøter. Den ene ble avbrutt av to unge liberalister med dårlig ånde. De kastet dessverre opp av glede under framvisningen av lysbildeshowet fra vår meget populære sommerleir der blant annet Siv Jensen parodierte Cowboy-Laila.

Hovedårsaken til avbrytelsen var dog at vi viste hvordan Norge som nasjonen igjen er en stolt understat av Amerika. Men, i 2009 ser vi bakover for igjen å rette blikket framover mot slaget ved «Snåsamannen».

«Vester Fagerborg De Siste Radikale Døgenikter og Marsipanlokk Organisasjon (VFDSRDOMLO) økte medlemsmassen med 34 i 2008. Flere radikale mennesker er det ikke å spore opp i Norge i dag ettersom De dødgrønne har slokket lyset og snudd sine kapper med den nykapitalistiske vind», heter det i de meget betente sakspapirene kopiert til oss av Erling Fossen, også kalt Overleppa fra Bislett.

Vi kan med vemod opplyse om at Nedre Fagerborg Fytte Rakker’n Gud og Allah Forening (NFFRGAF) er nedlagt. Det samme er Midtre Fagerborg Vi som ser ut som Martin Kolberg Ltd. Ingen begrunnelse er oppgitt.

Med disse ord lyser vi 2009 i bann, men la den gode heroin virke ute, hjemme og til de som fryser.