Thea (7): - Jeg synes det var veldig skummelt!

Norsk familie ble lamslått da et fly med 307 om bord krasjlandet.

 SKREMT:  - Folk ble lamslått, det var en kaotisk situasjon, og barna ble veldig redde, sier Tore Magne Madsen over telefonen til Dagbladet.
Stavanger-mannen var sammen med sin kone og tre barn på flyplassen i San Francisco da et Boeing 777 med 307 passasjerer, inkludert besetning, krasjet under landing i San Fransisco. Foto: Privat
SKREMT: - Folk ble lamslått, det var en kaotisk situasjon, og barna ble veldig redde, sier Tore Magne Madsen over telefonen til Dagbladet. Stavanger-mannen var sammen med sin kone og tre barn på flyplassen i San Francisco da et Boeing 777 med 307 passasjerer, inkludert besetning, krasjet under landing i San Fransisco. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Folk ble lamslått, det var en kaotisk situasjon, og barna ble veldig redde, sier Tore Magne Madsen (32) over telefonen til Dagbladet.

Stavanger-mannen var sammen med sin kone og tre barn på flyplassen i San Francisco da et Boeing 777 med 318 passasjerer, inkludert besetning, krasjet under landing.

- Jeg forsto ikke helt hva som skjedde med en gang. Vi satt inne på terminalen, så var det masse folk som løp bort til vinduet. Deretter så vi et fly som det veltet ut svart røyk fra, og vingene var borte, sier Madsen.

Skremmende for familien Hele familien sitter nå i en bil på vei over til en annen flyplass i nærheten for å komme seg hjem til Norge etter to uker på ferie.

- Barna ble veldig redde, og de like ikke dette. Det er klart at man blir stresset når slikt skjer, sier Madsen til Dagbladet.

Så spør han barna hva de synes.

- Jeg synes det var veldig skummelt! roper Thea på sju år til sin far.

Tross den skremmende opplevelsen kommer familien likevel til å sette seg på første ledige fly hjem.

- Du har ikke mest lyst til å sette deg på et fly, men jeg må jo bare tenke at sjansen for at dette skal skje to ganger er liten, sier Madsen.

Usikkert skadeomfang Flyet kom fra Taipei da det krasjet under landing i San Francisco rundt klokka 20.40 norsk tid.

Skadeomfanget er foreløpig uklart, og det er også ukjent om noen har mistet livet.

Lokalt brannvesen opplyser til KTVU at minst to mennesker er døde etter flykrasjen i San Francisco.

LA Times skriver at minst 48 personer er skadet og ligger inne til behandling.

Dagbladet.no følger saken.

 KRASJET:  Flyet kom fra Taipei da det krasjet under landing i San Francisco rundt klokka 20.40 norsk tid. Skadeomfanget er foreløpig uklart, og det er også ukjent om noen har mistet livet. Lokalt brannvesen opplyser til KTVU at minst to mennesker er døde etter flykrasjen i San Francisco. Foto: Wanielle Dells.
KRASJET: Flyet kom fra Taipei da det krasjet under landing i San Francisco rundt klokka 20.40 norsk tid. Skadeomfanget er foreløpig uklart, og det er også ukjent om noen har mistet livet. Lokalt brannvesen opplyser til KTVU at minst to mennesker er døde etter flykrasjen i San Francisco. Foto: Wanielle Dells. Vis mer