Thea (9) får sex-reklame på mobilen

Ni år gamle Thea Hamre i Kristiansand tilbys heftige sexhistorier på mobilen. Pappa Runar synes det Tanya Hansen-baserte opplegget går langt over streken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet): På nettadressen blir man møtt med en naken og skrevende Tanya Hansen som bramfritt reklamerer med angivelige liveopptak med den struttende Jessheim-jenta. Nettstedet skryter av å ha Norges råeste SMS- og lydtjeneste.

- Ekle meldinger

Runar Hamre forteller til Dagbladet at hans ni år gamle datter to helger på rad har fått tilbud på mobiltelefonen om å kjøpe de dryppende hete sexhistoriene.

Ekkelt, sier Thea.

Hver historie leveres mot en belastning av 20 kroner på telefonregningen.

Han opplyser at datteren ganske nylig fikk mobiltelefon. Han avviser muligheten for at noen kan ha sendt bestilling på sex-historier til nettstedet via hennes mobiltelefon.

- Jeg tror de sender reklame på tilfeldig utvalgte mobilnummer. Det må de gjerne gjøre. Men jeg tviler på at Tanya Hansen hadde gått med på å sende slike tilbud til barn, sier Hamre.

Ingen svarer

Hamre forsøkte forgjeves i går å komme i kontakt med de ansvarlige for tjenesten. Heller ikke Dagbladet lyktes å komme i kontakt med verken selskapet eller daglig leder og varamedlem til styret i selskapet Easy Com A/S. Selskapet står registrert i Brønnøysundregistrene under kategorien «personlig tjenesteyting».

EKKELT: Ni år gamle Thea i Kristiansand har de to siste helgene fått sextilbud på mobiltelefonen. Nå håper hennes pappa Runar Hamre at selskapet stopper reklamen.