- Thendrup deltok ikke i NOKAS-ranet

Klar tale fra Lars Erik Andersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NOKAS-dømte Lars-Erik Andersen var helt klar da han tirsdag vitnet i saken mot Thomas Thendrup. - Han var ikke med, sa han i Gulating lagmannsrett.

Dermed har ingen av de NOKAS-dømte som har vitnet i saken mot Thomas Thendrup pekt ut tiltalte som deltaker under ranet i Stavanger 5. april 2004.

Lars-Erik Andersen soner sin dom i Ila landsfengsel og tilbringer mye tid sammen med Thendrups bror, Johnny.

- Hvordan ville tiden framover i fengselet og vennskapet med Johnny blitt hvis du i dag hadde sagt at Thomas Thendrup var med på ranet, ville aktor vite tirsdag.

- Det blir helt hypotetisk. Jeg ser hvor du vil hen, men det vil jeg ikke svare på, sa Andersen, som soner dommen fra Høyesterett på ni års fengsel.

(NTB)

FRIKJENTE THENDRUP: Lars Erik Andersen sa i dag at Thomas Thendrup ikke var med på ranslaget. Her er Andersen sammen med sin forsvarer i lagmannsretten, Harald Stabell. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
FRIKJENTE THENDRUP: Lars Erik Andersen sa i dag at Thomas Thendrup ikke var med på ranslaget. Her er Andersen sammen med sin forsvarer i lagmannsretten, Harald Stabell. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer
FRIKJENT AV ALLE: Alle NOKAS-ranerne som har vitnet i Thendup saken har vært enige om èn ting: Thomas Thendrup var ikke med.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 905522064


Varnish cache server