Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Theobald lot seg ikke kue

TRONDHEIM (Dagbladet): Storoksen Theobald rømte fra slaktebilen i Steinkjer og stakk en tur på byen. Han var bortom flere forretninger før han til slutt ble tatt av dage ved en campingplass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den elleville byturen ble innledet ved Tine-slakteriet i Steinkjer mandag ettermiddag. Theobald kom til stedet i bil, men hadde liten lyst til å bli med inn på slakteriet. I stedet hoppet han ned fra lasteplanet, feide unna folkene som prøvde å fange ham, og løp ut av slakteriområdet idet porten ble åpnet for en nyankommen bil.

Innom pressen

Den frihetssøkende oksen dro først innom parkeringsplassen til Trønder-Avisa, og sikret seg dermed solid pressedekning av rømningen.

Med flere Tine-ansatte i hælene, fortsatte Theobald over E6, rundt hjørnet ved butikken Gale Arne og så videre inn mot kjøpesentret Atleten og sentrum.

Omringet

Politiet ble varslet om faren som truet byen, mens Theobald tok av mot Steinkjerelva og videre til området ved campingplassen på Guldbergaunet. Der ble han til slutt omringet av politi og folk fra viltnemnda, som med et par velrettede skudd sørget for at dette ble storoksen Theobalds aller siste bytur.