Thomas Cook avviste tilbud på Ving før sommeren

Svensk selskap ville kjøpe Ving.

VING: Enkelte kunder kan miste alt, andre får refundert hele reisen ved en eventuell konkurs som påvirker norske Ving. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Er du rammet av Thomas Cook-konkursen? Tips oss på 2400@db.no

Det svenske investeringsselskapet Triton Partners ville kjøpe Ving før sommeren, men Thomas Cook sa nei, forteller flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs.

- Jeg anser det som ikke usannsynlig at de kan komme på banen for å overta Ving, sier han til NTB, men understreker at han ikke har noen konkret info om dette.

Fredrik Hazen i Triton Partners sier til Dagbladet at de ikke kan kommentere innholdet i samtalene med Thomas Cook, men at de kan bekrefte at de var i samtaler, siden Thomas Cook selv gikk offentlig ut med det i mai.

- Gått med overskudd i årevis

Elnæs er uavhengig analytiker og følger fly- og reiselivsbransjen tett. Han sier Triton Partners har vært med i kulissene helt fram til Vings eier Thomas Cook ble slått konkurs natt til mandag.

- Ving Norge og Sverige har gått med overskudd i årevis. Ving har en veldig god merkevare og har mindre konkurranse enn Thomas Cook har hatt i Tyskland og England, forteller Elnæs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer