Thomas i siget

Thomas Giertsen er på skjermen igjen. Noe vel dressert til å skulle framstå i fri dressur, men det er ikke like lett å være tøff i trynet når gjengen ikke lenger står bak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«En kveld med Thomas Giertsen» er en kveld med husband, ferske kjendisgjester, ironiske mediekommentarer, alt skreddersydd for Norges tredje mest velkledde mann. Ukas første dag har ikke vært helt den samme siden «Mandagsklubben» tok et rølpete farvel med oss slaver i vår, og forventningene var ditto høye til hva underholdningsnorges ubestridte wonderboy er kommet opp med for å matche «Mandagsklubben». Noe overraskende derfor at Giertsen og co har lagt malen så tidvis uoriginalt tett opp til NRK-konkurrenten «Åpen post».

Famlende

Som talkshowvert er det ikke mye som skiller Giertsen fra kollega Bård Tufte-Johansen. For eksempel er begge overraskende famlende som intervjuere. Men begge har de et eget grep på den loslitte talkshowsjangeren, særlig når de provoserer og tøyer grenser. Det var det ikke mye av i går. Og to kvelder i uka med ThomasGiertsen kan fort komme til å fortone seg temmelig samlebåndaktig om ikke verten spriter opp cocktailen med litt mer galskap. Det tåler vi.

Støttehjul

Improvisasjonskunsten er mer synlig kalkulert når Giertsen skal bære et helt program alene, uten sparringpartnerne Silje Stang og Nils Ole Oftebro. Som en slags erstatning skulle svoger og standupkollega Jon Øigarden fungere som støttehjul. Men premieren havnet aldri på to hjul i svingen, og i går var Øigarden totalt overflødig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer