Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Thomas Müller dømt til 21 års fengsel

Må betale erstatning til begge barna.

DØMT FOR DRAP : Ektemannen ble dømt til 21 års fengsel for drapet på Agnes Müller, som ble funnet på 70 meters dyp i Lysefjorden i Rogaland.
DØMT FOR DRAP : Ektemannen ble dømt til 21 års fengsel for drapet på Agnes Müller, som ble funnet på 70 meters dyp i Lysefjorden i Rogaland. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thomas Müller (34) er i Jæren tingrett dømt til 21 års fengsel for å ha drept og voldtatt sin kone Agnes Müller.

Tingretten ga påtalemyndigheten fullt medhold i kravet om 21 års fengsel etter drapet på tobarnsmoren i påsken i år. Agnes Elisabeth Müller (36) ble først meldt savnet av ektemannen, men etter to uker ble kvinnen funnet kneblet og pakket inn på 70 meters dyp i Lysefjorden i Rogaland.

Påtalemyndigheten har også fått rettens medhold på punktet om at Agnes Müller var blitt voldtatt før hun ble drept.

Foruten fengselsstraffen er Thomas Müller også dømt til å betale erstatning til begge barna.

Retten beskriver dumpingen av liket i fjorden som gruoppvekkende, og finner ingen formildende omstendigheter som kunne redusert straffen.

- Tiltalte har under hovedforhandlingen ikke vist anger eller gitt uttrykk for beklagelse over å ha drept ektefellen eller frarøvet barna sin mor og i realiteten også sin far siden han må sone en lang fengselsstraff. Han har tvert imot lagt ansvaret for drapet over på den avdøde ved å forklare at det var hun som selv ba ham om å drepe, skriver dommer Ingrid Håvardstein Eldøy i dommen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media