- Thor var hjelpsom og snill

- Dette er helt uforståelig, sier Gunnar Haugsveen, generalsekretær i Norges Blindeforbund. Han var Thor Aasvestad nærmeste kollega.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Thor var en hyggelig, omtenksom, svært hjelpsom og snill mann. Han hadde ingen fiender som jeg vet om, sier Haugsveen til Dagbladet.

Fredag fikk de ansatte i Norges Blindeforbund fikk bekreftet at en av deres ansatte var død. På det tidspunktet var det ingen som visste at han var tatt av dage før brannen i leiligheten hans i Oslo.

- Vi fikk melding fra politiet i går kveld om at de etterforsket dødsfallet, sier Haugsveen, men han ønsker ikke å si noe mer om hva politiet fortalte.

Thor Aasvestads kolleger i Oslo holdt en kort minnestund for ham fredag ettermiddag på jobben, og de informerte samtidig de ansatte i Norges Blindeforbund rundt om ellers i landet at han var død.

Thor Aasvestad ble ansatte i Norges Blindeforbund i desember 1998. Han kom fra en stilling i BingoLotto, et selskap som planla å starte bingosendinger på tv hvor inntektene skulle gå til forskjellige veldedige organisasjoner.

Før det var Thor Aasvestad i 15 år ansatt som generalsekretær i Norges Bowlingforbund. Han arbeidet ved Idrettens hus i Bærum. Stillingen som generalsekretær i Norges Bowlingforbund var den første faste ansettelsen i forbundet. Aasvestad var svært sentral i utviklingen for norsk bowling. I hans tid dukket det opp flere nye klubber og baner. Han var selv medlem i Solli Bowlingklubb i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer