Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Thorbjørn er en sterk person

Jens Stoltenberg sier at han ikke har merket noe spesielt ved Thorbjørn Jaglands helse. - Jeg håper han blir frisk og kan komme tilbake på jobb, sier Stoltenberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han møtte pressen i Vandrehallen på Stortinget klokka 12.50, etter at han i 15 minutter hadde informert stortingsgruppa om Jaglands kollaps.

- Dette går inn på oss alle. Jeg håper han blir frisk og kan komme tilbake på jobb. Tankene mine går til Thorbjørn og familien hans, sier Stoltenberg.

Han satt i et intervju da han fikk beskjed om at partikollegaen hadde fått et illebefinnende. Stoltenberg avbrøt intervjuet, og prøvde å få kontakt med Jaglands familie.

- Jeg besøker ham når han er klar for det. Hvis han ønsker besøk, er jeg klar.

De 40 pressefolkene som var samlet på Stortinget var opptatt av om den kraftige lederstriden i Arbeiderpariet kunne være en medvirkende årsak til kollapsen.

- Dette er tidspunktet for å være opptatt av Thorbjørns helse. Dette er ikke tidspunktet for spekulasjoner.

- Har Jagland virket sliten i det siste?

- Thorbjørn er en sterk person. Bortsett fra at det har vært mye arbeid på oss alle i det siste, har jeg ikke merket noe spesielt, sier Stoltenberg.

<B>HARDT PRESS: <B>Her er Jens Stoltenberg og Thorbjørn Jagland under gårsdagens pressekonferanse, som ble holdt etter uker med press og hard debatt omkring Arbeiderpartiets delte lederskap.<BR>Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart