Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ti år gammel jente omkom etter utelek

Ble alvorlig skadet i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): St. Olavs Hospital bekrefter at jenta som ble alvorlig skadet under lek ved Holand Gjestegård i Nord-Trøndelag har omkommet.

- Vi har fått bekreftet at livet til jenta som ble skadet i går ikke sto til å redde. Politiet vil etterforske forholdet, og vi har allerede foretatt åstedsundersøkelser, sier operasjonsleder Rune Reinsborg til Dagbladet.

Politiet er nå i gang med å avhøre vitner og andre impliserte, men har ingen flere opplysninger om hendelsesforløpet.

De fikk melding om ulykka 23.33 i går kveld, og jenta ble fløyet til St. Olavs Hospital med luftambulanse. Ifølge politiet skal jenta ha vært ute og lekte alene, og satt fast hodet i en snøhaug.

Hun ble oppdaget av en nabo som startet førstehjelp på stedet sammen med andre naboer som ble tilkalt.

- Kriseteamet vårt var i gang allerede halv tolv i går kveld og de jobberevidere i dag, sier rådmann Karl Audun Fagerli i Lierne kommune til Dagbladet.

Kriseteamet har brukt hele natta på å ta hånd om jentas familie og turister på campingplassen der familien var på hyttetur. Fagerli beskriver situasjonen som uforståelig og spesiell,

- Det er en campingplass hvor alle kjenner alle, og det er synd at slikt skjer. Politiet må finne ut hva som har skjedd.

Foreldrene skal ha befunnet seg i familiens campingvogn på stedet, mens jenta var ute og lekte, ifølge politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media