Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Martine Vik Magnussen-saken

Ti år siden Martine ble drept. - For å fungere i hverdagen fortrenger hjernen noe av det ubegripelige

- For å fungere i hverdagen fortrenger hjernen noe av det ubegripelige, sier Odd Petter Magnussen.

VED GRAVEN: Odd Petter Magnussen tenner lys ved graven til datteren Martine Vik Magnussen. Det er snart ti år siden hun ble drept i London. Foto: Bjørn Langsem
VED GRAVEN: Odd Petter Magnussen tenner lys ved graven til datteren Martine Vik Magnussen. Det er snart ti år siden hun ble drept i London. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd Petter Magnussen har gravd fram en liten sti i den høye snøen på Asker kirkegård. Foran graven til datteren legger han ned lys og blomster. På gravsteinen står det:​Martine Vik Magnussen6.2.1985 – 16.3.2008Takk for alt.

Ti år

Det er ti år siden de første nyhetsmeldingene om at en kvinnelig norsk student var savnet i London. Bekymrede venninner la ut en etterlysning på Facebook, og ba folk ta kontakt hvis de fant henne.

Hun dukket aldri opp. To dager etter at hun forsvant, 16. mars 2008, ble 23 år gamle Martine Vik Magnussen funnet, voldtatt og drept i kjelleren i et fasjonabelt leilighetsbygg i den britiske hovedstaden.

Hun lå på gulvet i den kalde kjelleren, tildekket av bygningsmateriale og søppelrester. Kroppen hennes hadde store skader og det var tydelig at hun hadde kjempet for livet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?