11 SKADD:Elleve personer ble skadd, ti  av dem barn, da et lyn slo ned i en park i Paris. Nødetatene jobber ved stedet. Foto: Matthieu Alexandre/AFP
11 SKADD:Elleve personer ble skadd, ti av dem barn, da et lyn slo ned i en park i Paris. Nødetatene jobber ved stedet. Foto: Matthieu Alexandre/AFPVis mer

Ti barn skadd i lynnedslag i park i Paris

11 personer skadd, seks av dem alvorlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Siste: Tre barn og en voksen er livstruende skadd som følge av lynnedslaget, skriver AP.

Et lyn har slått ned i en park i Paris. 11 personer er skadd, blant dem ti barn. Seks av personene skal være alvorlig skadd, melder avisa nyhetsbyrået AFP. 

Lynnedslaget skjedde i Parc Monceau, som ligger en kilometer fra Triumfbuen nordvest i den franske hovedstaden, skriver NTB.
- Ti barn er skadd, sammen med en voksen som passet på dem, sier Vincent Baladi, varaordfører i bydelen, til tv-kanalen iTele, ifølge AFP.

Ifølge Baladi skal seks av barna trenge akuttbehandling. Dette på grunn av brannskader.

De skadde barna deltok i et bursdagsselskap, sier Baladi til avisa Le Parisien.

Le Monde skriver at en talsmann for brannvesenet i Paris har sagt at de eksakte omstendighetene rundt skadene ennå er ukjent.
Politiet i Paris har tidligere opplyst at åtte barn er skadd og tre voksne.

Hendelsen skjer etter at et voldsomt uvær har herjet den franske hovedstaden. NTB skriver at Parc Monceau, som ligger i en av byens bedre strøk, er populær blant familier som drar på utflukt.

Saken oppdateres.