Ti drept etter skyting i Alabama

Løsnet skudd på flere åsteder.

DRAPSRAID:  En mann kikker på kulehullene i et butikkvindu i byen Samson i Alabama. Ni personer er drept av en uidentifisert gjerningsmann. Gjerningsmannen er også drept. Foto: AP Photo/The Dothan Eagle, Jay Hare
DRAPSRAID: En mann kikker på kulehullene i et butikkvindu i byen Samson i Alabama. Ni personer er drept av en uidentifisert gjerningsmann. Gjerningsmannen er også drept. Foto: AP Photo/The Dothan Eagle, Jay Hare Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Minst ti personer er drept i et drapsraid sør i Alabama i natt.

Etter å ha skutt og drept flere personer i den lille byen Samson kjørte gjerningsmannen 12 kilometer østover til byen Geneva. På veien stoppet han og drepte folk på to steder, melder amerikanske media.

Blant de drepte er kona og barnet til en sheriff-assistent. Gjerningsmannen er også blant de døde, ifølge politiet.

- Han skjøt bare på vanlige folk som holdt på med sitt, sier delstatssenator Harri Anne Smith til CNN.

Hun ble innformert om skytingen av Alabamas sikkerhetsdepartement rundt klokken 17 lokal tid. - Vi ble informert om at det trolig var en av de verste hendelsene i Alabamas historie, i det minste i de senere år, sier Smith til lokalavisen Dothaneagle.com. Minst fem åsteder Gjerningsmannen drepte seks voksne og ett barn på tre forskjellige adresser i Samson før han kjørte av gårde på motorveien i retning av nabobyen, opplyser Steve Jarret hos delstatspolitiet i Alabama til CNN.

På motorveien avfyrte han  flere skudd mot en politibil, men politimannen kom fra det med bare mindre skader fra det knuste glasset. På veien til Geneva stoppet mannen imidlertid først ved en butikk og så ved en bensinstasjon. Han skjøt og drepte en person på hvert av stedene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer