STERKT: Sykehuset gjorde et unntak slik at Mollie skulle få se eieren sin for en siste gang. Ryan Jessen døde av hjerneblødning 30. november. Video: Facebook/Michelle Jessen via Storyful Vis mer

Ti millioner har sett Mollie ta farvel med sin døende eier

- Nå vet hun hvorfor han aldri kommer hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Amerikaneren Ryan Jessen dro til legen med det han trodde var migrene. Det skulle vise seg å være langt mer alvorlig. 33-åringen ble diagnostisert med dødelig hjerneblødning.

Hjemme satt hans trofaste hund Mollie og ventet.

Men da tiden var kommet for å ta farvel med Ryan, var det ikke bare tobente som befant seg rundt sykesengen. Sykehuset gjorde et unntak slik at Mollie skulle få se eieren sin for en siste gang.

Søsteren, Michelle Jessen, filmet det rørende øyeblikket og la ut på Facebook. Det hjerteskjærende møtet blitt sett over 10 millioner ganger siden 1. desember.

- Sykehuset gjorde en fin ting og lot oss ta med min brors hund inn for å ta farvel slik at hun skjønner hvorfor mennesket hennes aldri kommer hjem. Hvis du kjente min bror, vet du at han virkelig elsket sin skjønne hund, skriver søsteren i Facebook-innlegget.

Beholder hunden

Ryan døde 30. november. Familien takker for støtten og omtanken de har fått etter han ble syk. Og de forsikrer alle om at Mollie er i trygge hender.

- Ikke uroe dere for hunden. Vi beholder henne, hun er en del av familien.

I et annet Facebook-innlegg forteller hun at en 17 år gammel gutt fra California fikk transplantert Ryans hjerte 1. desember.

- Det er trist å miste Ryan, men vi vet at hjertet hans vil bringe mye glede til mottakerens familie. Jeg skulle ønske Ryan fikk vite hvilken forskjell han gjør for den unge mannen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer