Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ti på topp

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • En uavhengig jury har kåret Norges ti mest suksessrike kvinner av utenlandsk opprinnelse. Blant dem finner vi likestillingsdirektør Long Litt Woon, assisterende direktør i UDI, Manuela Ramin-Osmundsen, og Rebecca Mahboubi, grunnlegger av Bagel&Juice. Lista kan ifølge arrangørene sees som et verktøy til inspirasjon og nytte for de kvinnene som kommer etter - og til ettertanke for de ledere som ikke har lyktes i å få mangfold inn i sine ledergrupper eller styrerom.
  • Det er et faktum at vi i Norge er usedvanlig trege når det gjelder å integrere fremmedartete mennesker i arbeidslivet. «Jeg ble møtt av et arbeidsliv som sendte ut signaler om alt det jeg ikke kunne,» sier Manuela Ramin-Osmundsen til Dagbladet. I en globalisert verden er engstelse og skepsis overfor det som virker fremmedartet, kongeveien til fiasko. Provinsialismen går like meget ut over bedriftene som over de arbeidssøkende. Vi håper derfor at kåringen vil virke etter sin hensikt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media