Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ti pågrepet etter masseslagsmål på asylmottak

Politiet har pågrepet ti personer etter et masseslagsmål på Forus akuttinnkvartering i Stavanger. Tre personer måtte behandles for skader etter slåsskampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge politiet skal de fornærmede ha fått kutt- og mulig bruddskader da to gjenger gikk løs på hverandre på asylmottaket på Forus i Stavanger.

Både politi og ambulanse rykket ut til stedet etter å ha fått melding om bråket like før midnatt natt til torsdag. På Twitter skriver politiet at bakgrunnen for slagsmålet er uviss.

De pågrepne personene er tatt med til arresten og vil bli siktet for kroppskrenkelser, ifølge NRK. I løpet av torsdagen vil politiet skaffe tolker og starte avhør av de siktede.

- Deretter må vi vurdere om de skal fraktes tilbake til Forus eller plasseres på andre mottak, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sør-Vest politidistrikt til NRK.

Bjørnsen sier at det var to gjenger fra to forskjellige nasjoner som barket sammen, men hun vil ikke si hvilke nasjonaliteter de tilhører.

Politiet ble værende på mottaket hele natten for å sørge for at ro og orden ble gjenopprettet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media