Ti personer involvert i slagsmål i Bergen

Mann i 20-åra ble slått bevisstløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter et slagsmål på et utested i Bergen natt til andre juledag. Ti personer var ifølge politiet involvert.

- Vi fikk første melding 3.10 om at det var amper stemning nede på Torget. Det var flere meldere. Så fikk vi beskjed om at det var snakk om et slagsmål, sier operasjonsleder Arve Samsonsen i Vest politidistrikt til NTB.

Arrestert

Politiet sendte en bil til stedet, hvor en mann i 20-åra var blitt slått bevisstløs.

- Vi fikk nok så raskt kontroll på han vi mistenker for å ha slått. Han er også en mann i 20-åra, og er kjørt til arresten, sier Samsonsen.

Den skadde mannen ble kjørt til Haukeland sykehus med ambulanse. Politiet sier skadeomfanget er ukjent.

- Vi har notert personalia på flere vi må snakke nærmere med. Vi vet ikke hva som er bakgrunnen for slagsmålet, sier operasjonslederen.

- Over hele landet

Fulle folk holdt politiet i sving over hele landet natt til andre juledag. I Nes ble en mann pågrepet etter å ha bitt en politibetjent i armen.

– Det er en trend i tiden. Den helligste dagen i året er også blitt en utelivsdag. Det ligner en natt til lørdag eller søndag. Vi hadde kanskje forventet at folk var litt roligere i høytiden, sa operasjonsleder Arnt Harald Aaslund i Trøndelag politidistrikt til NTB.