Ti politifolk drept i angrep i Afghanistan

Kraftig Taliban-angrep.

TALIBAN-OFFENSIV: Det kom til harde kamper mellom afghansk politi og Taliban i Jawzjan-provinsen nord i Afghanistan fredag. Ti politifolk mistet livet i angrepet. Dette er andre gang på få dager at Taliban slår til mot politimyndighetene. Bildet viser åstedet av en selvmordsaksjon sør i Afghanistan på mandag, som kostet 12 mennesker livet - flesteparten politimenn.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Abdul Malek
TALIBAN-OFFENSIV: Det kom til harde kamper mellom afghansk politi og Taliban i Jawzjan-provinsen nord i Afghanistan fredag. Ti politifolk mistet livet i angrepet. Dette er andre gang på få dager at Taliban slår til mot politimyndighetene. Bildet viser åstedet av en selvmordsaksjon sør i Afghanistan på mandag, som kostet 12 mennesker livet - flesteparten politimenn.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Abdul Malek Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ti afghanske politifolk ble drept da opprørere fra Taliban gikk til angrep nord i Afghanistan fredag, melder afghansk politi.

Kampene fant sted i provinsen Jawzjan, som ligger ved Afghanistans grense mot Turkmenistan.

- Den lokale politimesteren og ni politibetjenter ble drept i kamper mellom Taliban og politiet, sier provinsens politisjef Khalil Aminzada.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer