Tiago kvalt da han spilte Judas i selvmordsscene

27-åringen erklært hjernedød etter at sikkerhetsvesten hengte seg opp. Intetanende publikum ble vitne til tragedien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespilleren Tiago Klimeck døde i går etter at han ved et uhell hengte seg da han spilte Judas i et påskestykke i Brasil.

Judas Iskariot var ifølge Bibelen disippelen som forådte Jesus i påskeuka for 30 sølvpenger. Evangeliene forteller at når Judas skjønte at han hadde begått en feil, hengte han seg i fortvilelse.

Det var da Tiago skulle spille scenen der Judas hengte seg at den tragiske ulykka skjedde. Sikkerhetsvesten som skulle holde ham oppe i et tauet, hektet seg fast og kvalte ham.

Først etter fire minutter forsto publikum og de andre skuespillerne at noe var galt med Tiago, som etter planen skulle spille død i stykket.

Luiz Carlos Rosner eier en kiosk som står rett ved torget der stykket ble spilt.

- En av skuespillerne kom helt desperat løpende og sa at det var noen som hang livløs fra et tau og han trengte en kniv for å få ham ned, sier Rosner ifølge CNN.

Tiago Klimeck falt inn i et koma på grunn av mangel på oksygen og ble etter to uker erklært død. Politiet etterforsker nå omstendighetene rundt dødsfallet. Tiago Klimeck brukte sikkerhetsvesten uten tilsyn, siden han hadde brukt den også tidligere år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer