Tiåring savnet i Trondheim

Gikk fra venninne, dukket aldri opp på trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet leter i kveld etter en ti år gammel jente som ble meldt savnet av faren like før klokken seks i kveld.Den siste bekreftede observasjonen av jenta var halv fire i ettermiddag, da hun forlot ei venninne i nabolaget, som hun hadde vært hjemme hos, for å dra på fotballtrening.

- Hun skulle på fotballtrening, men dukket aldri opp. Faren meldte fra til oss klokken 17.50, sier operasjonsleder Anlaug Oseid i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Strekningen jenta skal ha forsvunnet på er svært liten, opplyser politiet.- Det er bare snakk om noen meter. Dette ligger i et boligområde, et lite nærmiljø, sier Oseid.

Politiet leter nå etter jenta på Flatåsen sammen med tiåringens foreldre og naboer.Politiet konsentrerer så langt leitinga i et område på noen kilometer rundt boligområdet på Flatåsen, og har så langt ikke vurdert å utvide søkeområdet omliggende bydeler.

Røde Kors er satt inn i søket.Det skal ikke være noen vann eller tjern i umiddelbar nærhet av stedet jenta forsvant.

Politiet har nå opprettet operasjonssentral på den lokale skolen, Flatåsen skole, hvor de nå skal samarbeide med mannskaper fra Røde Kors og Norske redningshunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer