Tiåring siktet for drap på gutt (3)

Den ti år gamle gutten skal ha mishandlet og misbrukt tre år gamle Amir seksuelt. Deretter ble Amir etterlatt for å dø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vesle Amir Beeks (3) ble lurt bort fra biblioteket. Deretter ble han slått med en baseballkølle og misbrukt seksuelt, før gjerningsmannen dumpet gutten i et avløp. Ugjerningen skjedde i løpet av en halv time, ifølge amerikanske myndigheter.

På onsdag ettermiddag rundt klokka 17 ble den hardt skadde gutten funnet. Han ble brakt til sykehus og måtte holdes kunstig i live. I går morges døde Amir.

Tragedien skjedde i Woodbridge i New Jersey i USA.

Ensom gutt bak udåden

I går ble også en ti år gammel gutt siktet i saken, skriver New York Times. Naboene beskriver gjerningsmannen som en ensom gutt med mye problemer. Han bor sammen med sin blinde far. Naboene har flere ganger klaget over bråk fra leiligheten. Både offeret og gjerningsmannen kommer fra samme område, men de kjente hverandre ikke fra før. Tiåringen klarte å lure Amir bort fra biblioteket da moren hans var på toalettet.

Familien oppdaget at gutten var forsvunnet og varslet politiet, men da var det allerede for sent. Flere vitner så Amir gå oppover gaten sammen med den eldre gutten.

- Den lille gutten fulgte etter ham oppover gaten. Vi trodde at alt var i orden. Men ti minutter senere kom moren og lette etter barnet, sier en ansatt på en bensinstasjon.

Amir ble funnet i et avløp på grensen av eiendommen der den ti år gamle drapsmannen bor. Etterforskerne prøver nå å finne ut hva som fikk tiåringen til å begå en så grusom handling.

DREPT:</B> Rosalyn Singleton med sønnen Amir Beeks. Amir døde i går etter å ha blitt mishandlet og misbrukt av en eldre gutt.
ETTERLATT:</B> I dette området ble Amir funnet hardt skadet for to dager siden.