India:

Tiåring sitter fast i brønn

Gutten falt ned i brønnen for fire dager siden. Redningsmannskaper jobber på spreng for å redde tiåringen.

FANGET: Tiåringen falt ned i en brønn fredag 10. juni. Det pågår en storstilt redningsaksjon for å redde den lille gutten. Video: Jam Press. Reporter: Mia Engenes Bratlie. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En stor redningsoperasjon pågår i India for å redde en ti år gammel gutt som falt ned i en smal brønn for flere dager siden.

Maskiner og redningsarbeidere jobber døgnet rundt for å prøve å nå ned til gutten, ifølge nyhetsbyrået Jam Press.

Tiåringen, som har hørsel- og talevansker, falt ned i den 24 meter dype brønnen sist fredag mens han lekte ved huset sitt i delstaten Chhattisgarh. Det skriver NTB.

- Svært kritisk

Redningsmenn fra The National Disaster Response Force graver nå en tunnel mot brønnen med gravemaskiner i et forsøk på å redde gutten.

Flere medlemmer av militæret bidrar også i redningsarbeidet.

Gutten blir overvåket ved bruk av kameraer og får tilført oksygen og vann gjennom rør. Ifølge Jam Press har han bare spist to bananer siden han falt ned.

Politioverbetjent i Janjgir-Champa-distriktet, Vijay Agarwal, forteller til New Delhi Television at dette er et viktig oppdrag for dem.

- Redningsaksjonen er svært kritisk. Dette har blitt et viktig oppdrag for oss. Rundt 150 tjenestemenn er utplassert her.

OVERVÅKER: Familien følger med på gutten via iPad. Foto: Jam Press
OVERVÅKER: Familien følger med på gutten via iPad. Foto: Jam Press Vis mer

Gjør sitt beste

Opptak vist på en iPad-skjerm til bekymrede familiemedlemmer skal vise den slitne gutten dekket av gjørme på bunnen av brønnen.

Mora til gutten kan sees bruke en mikrofon for å kommunisere med sønnen.

Politioverbetjenten ber familien til gutten om å holde fast ved tro, tålmodighet og bønner mens de gjør sitt beste for å bringe gutten hjem i god behold.

Både soldater og medlemmer av Indias sivilforsvar deltar i redningsarbeidet. Men dårlig vær og giftige slanger og skorpioner gjør redningsarbeidet vanskelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer