Tico (10) ble ellevill da snøen kom. Nå går vintergleden verden rundt

Nesten 200 000 har sett klippet. - Han er en veldig livsglad hund og gjør en del merkelige ting, sier eieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det første snøfallet blir møtt med ergelse av mange, og barnslig glede av andre. At Hunden Tico (10 år) hører inn i den siste gruppa kan det ikke være noen særlig tvil om.

Da snøen falt over Rena tidligere i vinter, ble nemlig hunden logrende blid.

- Han er en labrador retriever og blir 11 nå til sommeren. Så selv om han begynner å trekke på årene, så er han fortsatt veldig leken, sier eier Marius Stemmen til Dagbladet.

Overrasket over interessen Han filmet hundens lek i snøen og la den ut på nettet. Siden er den blitt delt massivt og fått nesten 200 000 visninger på YouTube.

- I utgangspunktet la jeg filmen ut på YouTube for å vise den fram på Reddit, men tenkte ikke så mye på at den ville få så mange visninger. Den ble ganske populær på Reddit og det ser ut som om det også er tilfellet på YouTube. Så ja, jeg er veldig overrasket, sier Stemmen.

- Uansett er det veldig artig å se at det er så mange som synes filmen er morsom. Han er en veldig livsglad hund med mye liv i seg, og han gjør i tillegg en del merkelige ting som denne rare skliingen, seir Stemmen.

Elsker vinteren Hundens skliteknikker kan du se i videoen i denne saken.

Det var ikke overraskende for familien at Tico ble ellevill da det kom snø ved hytta på Rena.

- Vinteren må helt klart sies å være favorittsesongen hans. Han elsker å base i snøen og dra seg framover med forlabbene sine, som er ganske spesielt, sier Marius Stemmen.