- Tiden er kanskje inne for at Frp sier til velgerne at de har lovet ting de ikke kan holde

Oslo tingrett besluttet i dag at Krekar kan sendes til Kyrksæterøra.

VENTER PÅ SVAR:  Mulla Krekars advokat Brynjar Meling utenfor Jæren tingrett i dag tidlig. Han sier mullaen er veldig spent på utfallet av Oslo tingretts vurdering, og om han får bli hos familien i Oslo eller ikke. Foto: Oda Leraan Skjetne / Dagbladet
VENTER PÅ SVAR: Mulla Krekars advokat Brynjar Meling utenfor Jæren tingrett i dag tidlig. Han sier mullaen er veldig spent på utfallet av Oslo tingretts vurdering, og om han får bli hos familien i Oslo eller ikke. Foto: Oda Leraan Skjetne / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDNES (Dagbladet): Oslo tingrett vurderte i dag politiets vedtak om å tvangsflytte mulla Krekar til Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag.

- Jeg forventer ikke så veldig mye av Frp, men det er klart at kanskje er tiden inne til å si til velgerne at de har lovet ting som de ikke kan holde, sier Brynjar Meling til Dagbladet.

Dagbladet møter mulla Krekars advokat i Sandnes, hvor han i dag har en rettssak i Jæren tingrett.

- Han venter i spenning. Vi har hatt kontakt i dag tidlig gjennom familien og han er klar over at det kommer en avgjørelse i dag klokka 10, sier Brynjar Meling til Dagbladet.    

- Jeg har sagt at vi har godt håp om at de argumentene vi har kommet med er så gode at retten vil ta en riktig avgjørelse, understreker Meling.

Men det gikk altså ikke deres vei.

- Vil anke uansett Politiet har altså vedtatt å tvangsflytte mullaen til Kyrksæterøra og vil ikke la ham forlate Hemne kommune. Han må også melde seg til politiet tre ganger i uka.

Det vil ikke mullaen gå med på. Men Oslo tingrett har besluttet at vedtaket opprettholdes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.