- Tidenes Frp-mageplask

Audun Lysbakken mener Siv Jensen svikter de eldre.

ELDREDEBATT: Frp-leder Siv Jensen får på pukkelen av SV-leder Audun Lysbakken for Frps eldrepolitikk. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ELDREDEBATT: Frp-leder Siv Jensen får på pukkelen av SV-leder Audun Lysbakken for Frps eldrepolitikk. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er fryktelig lite igjen av Fremskrittspartiet som eldreomsorgsparti, sier SV-leder Audun Lysbakken, som sitter i Stortingets helse- og omsorgskomite.

- Fremskrittspartiet har valgt knapper og glansbilder til de eldre, det er fryktelig overraskende. Jeg trodde dette var deres aller viktigste sak, sier han.

Gå ikke glipp av partilederutspørring av Siv Jensen direkte fra Dagbladets Valgbod klokka 14.15.

Løftebrudd Lysbakken opplever at Siv Jensens løfte om et systemskifte innenfor eldreomsorgen i stedet er blitt et svik mot landets eldre.

- Frp skapte enorme forventinger før valget i 2013, men har levert absolutt ingenting, og i resten av regjeringsperioden varter de opp med bare et begrenset forsøk i 20 kommuner, sier Lysbakken, med henvisning til budsjettnyheten finansminister Siv Jensen slapp i går kveld.

Holder ikke mål SV-lederen karakteriserer eldresatsingen til Siv Jensen og Frp som tidenes mageplask.

- Siv Jensens forsøk med statlig finansiert eldreomsorg er som om SV skulle nøyd oss med en forsøksordning med full barnehagedekning i 20 kommuner da vi satt i regjering, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.