Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tidenes hasjbeslag i Danmark

Dansk politi har beslaglagt 12 tonn hasj om bord i et litauisk fartøy. Hasjen har en markedsverdi på flere hundre millioner kroner, og er det største enkeltbeslag noensinne i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Køge: 21 personer ble anholdt i etter razziaer i går kveld, og politiet i Køge mener de har pågrepet de virkelige bakmennene helt i toppen av en internasjonal smuglerliga. Blant de pågrepne er litauere, russere, dansker og briter.

- I det store og hele mener vi at vi har fått fatt i bakmennene i denne saken - og med det mener jeg de virkelige bakmennene helt i toppen av en internasjonal organisasjon. Det er sjelden at politiet får anholdt dem, men denne gangen var alle samlet da landsettingen skjedde, sier kriminalinspektør Bruno Juul-Pedersen.

Ni av de pågrepne var besetning om bord i fartøyet. Samtidig ble åtte personer pågrepet i et sommerhus. Politiet beslagla også over tre millioner kroner.

(NTB-RB)