Tidenes sjokk: - Ikke mulig

- Jeg sa til mamma, igjen og igjen, at «dette er ikke mulig», sier 18-åringen.

SJOKKOPPDAGELSE: 18 år gamle Bri våknet tidlig om morgenen med store smerter. Verken hun eller mora var forberedt på det som skulle komme. Foto: SWNS/NTB
SJOKKOPPDAGELSE: 18 år gamle Bri våknet tidlig om morgenen med store smerter. Verken hun eller mora var forberedt på det som skulle komme. Foto: SWNS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da amerikanske Bri Blanton (18) våknet opp i store smerter ved 04.30-tida en morgen i september, ble hun hastet til sykehuset.

- Jeg våknet opp tidlig, og trodde at jeg hadde tisset på meg. Jeg var sammenkrøket i smerter, sier hun ifølge den britiske avisa The Independent.

Fødselen var i gang

Da 18-åringen ble rammet av sterke bølger av smerter, løp hun og vekte mora si, Jennifer Blackwell (36) for å få hjelp.

Bris mamma forteller at hun friket fullstendig ut og ikke skjønte hva som feilet dattera si.

Da 18-åringen ankom sykehuset i Spartanburg, fikk hun tidenes sjokkbeskjed: Ikke bare var hun gravid, men vannet hadde gått og fødselen var godt i gang.

TENÅRINGSMOR: Verken Bri eller foreldrene skjønte at hun var gravid. Plutselig sto 18-åringen med ansvar for en baby. Foto: SWNS/NTB
TENÅRINGSMOR: Verken Bri eller foreldrene skjønte at hun var gravid. Plutselig sto 18-åringen med ansvar for en baby. Foto: SWNS/NTB Vis mer

Bri forteller at hun ikke hadde merket noen symptomer på graviditeten. Mora Jennifer hadde hatt en liten mistanke noen måneder i forveien, da Bri plutselig kastet opp etter et tyngre måltid.

- Dette er ikke mulig

Hun fikk dattera til å ta en test, men den var negativ. Derfor slo de det begge fra seg, og tenkte ikke noe mer på det.

Mamma Jennifer forteller at det var umulig å se noen kul på magen. Bri hadde gått i en bikini mens hun var høygravid, uten at noen skjønte noe.

- Da de fortalte meg at jeg var gravid, og at fødselen hadde begynt, havnet jeg i en sjokktilstand. Jeg sa til mamma, igjen og igjen, at «dette er ikke mulig», sier 18-åringen.

MAMMA: I løpet av få timer var Bri (18) blitt mamma til ei lita jente, som har fått navnet Oakleigh. Foto: SWNS/NTB
MAMMA: I løpet av få timer var Bri (18) blitt mamma til ei lita jente, som har fått navnet Oakleigh. Foto: SWNS/NTB Vis mer

På dette tidspunktet hadde hun allerede en åpning på fem centimeter.

- Så vettskremt ut

Bare to timer seinere ble 18-åringen mamma til lille Oakleigh, som veide 3,28 kilo.

- Da de la henne på brystet mitt etter at hun var født, sa mamma at jeg så vettskremt ut. Det tok meg fire timer å roe meg ned, sier den ferske mammaen.

Nå er lille Oakleigh blitt fire måneder gammel, og bestemor Jennifer skryter av sin datters evne til å ta vare på barnet. Hun sier at Oakleigh er et veldig lykkelig barn, som smiler og ler hele tida.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer