Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Ap-topp Hans Kristian Amundsen til Bane Nor

I ny jobb etter bare to uker.

<b>NY JOBB: </b>Hans Kristian Amundsen har gått til Bane Nor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NY JOBB: Hans Kristian Amundsen har gått til Bane Nor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To uker etter at han trakk seg som sekretariatsleder for Arbeiderpartiet på Stortinget er Hans Kristian Amundsen allerede på plass i ny jobb.

Den tidligere Ap-toppen har gått til Bane Nor. Her presenteres han på nettsiden med navn og bilde som konstituert konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt.

- Hans Kristian Amundsen har fått et engasjement hos oss som konstituert konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt. Det er et midlertidig engasjement i tre måneder. Vi er for tiden i prosess med å ansette en person til denne stillingen permanent. Inntil den personen er på plass har vi behov for å fylle stillingen. Derfor er jeg glad for at Hans Kristian Amundsen med sin solide kompetanse og erfaring kunne steppe inn i denne stillingen, sier konsernsjef Gorm Frimannslund i en melding til Dagbladet.

Amundsen trakk seg fra jobben i Arbeiderpartiet den 28. januar og oppga samarbeidsproblemer med partisekretær i Arbeiderpartiet Kjersti Stenseng som årsak.

For Ap-toppen betyr dette trolig dobbel lønn i tre måneder.

Etter avtale med Arbeiderpartiet får Amundsen nemlig fortsatt lønn fra partiet i seks måneder framover, en sum som utgjør i underkant av en halv million kroner.

​ Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Amundsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!