Tidligere museinvadert bil endte i rotterace i retten

Kvinnen sier hun solgte en musespist bil i god tro. Da kjøperen oppdaget at bilen tidligere hadde hatt omfattende museskader og var reparert av korrupsjonssiktet bilfirma, havnet saken i retten.

PARKERT: Selgeren mener alt er i orden med bilen hun solgte. Hun sier at hun ikke visste at bilen tidligere hadde blitt skadd etter musinvadering. Foto: Privat
PARKERT: Selgeren mener alt er i orden med bilen hun solgte. Hun sier at hun ikke visste at bilen tidligere hadde blitt skadd etter musinvadering. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hun er veldig fortvila. Hun er ikke typen til å drive med lureri ved bilsalg. Hun går siste året på sykepleien og har nok med studiet og barna sine. Hun vet at hun ikke har gjort noe galt, sier Ole Andreas Thrana, prosessfullmektig for kvinnen som ble stevnet for å ha solgt en bil som tidligere hadde blitt musespist, til Dagbladet.

Kvinnen er stevnet av kjøperen av bilen, en mann fra Søgne, som kjøpte bilen i begynnelsen av 2017. Etter at mannen oppdaget at bilen tidligere hadde blitt utsatt for store skader fra mus ønsket han å heve kjøpet, ifølge Agderposten. Avisa har fulgt saken som nylig var oppe i Aust-Agder tingrett.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer