PARKERT: Selgeren mener alt er i orden med bilen hun solgte. Hun sier at hun ikke visste at bilen tidligere hadde blitt skadd etter musinvadering. Foto: Privat
PARKERT: Selgeren mener alt er i orden med bilen hun solgte. Hun sier at hun ikke visste at bilen tidligere hadde blitt skadd etter musinvadering. Foto: PrivatVis mer

Tidligere museinvadert bil endte i rotterace i retten

Kvinnen sier hun solgte en musespist bil i god tro. Da kjøperen oppdaget at bilen tidligere hadde hatt omfattende museskader og var reparert av korrupsjonssiktet bilfirma, havnet saken i retten.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Hun er veldig fortvila. Hun er ikke typen til å drive med lureri ved bilsalg. Hun går siste året på sykepleien og har nok med studiet og barna sine. Hun vet at hun ikke har gjort noe galt, sier Ole Andreas Thrana, prosessfullmektig for kvinnen som ble stevnet for å ha solgt en bil som tidligere hadde blitt musespist, til Dagbladet.

Kvinnen er stevnet av kjøperen av bilen, en mann fra Søgne, som kjøpte bilen i begynnelsen av 2017. Etter at mannen oppdaget at bilen tidligere hadde blitt utsatt for store skader fra mus ønsket han å heve kjøpet, ifølge Agderposten. Avisa har fulgt saken som nylig var oppe i Aust-Agder tingrett.

Dom i saken ventes om noen uker.

Da kvinnen solgte bilen hadde hun eid den i to år. Ifølge Thrana hadde bilen blitt utbedret fra godkjent verksted før kvinnen kjøpte bilen. Bilen hadde da også fortsatt nybilgaranti, ifølge kontrakten. Setene og det elektriske ledningsnettet i bilen, som hadde blitt ødelagt av mus, var byttet ut før kvinnen, som da var 21 år, kjøpte bilen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn