Tidligere musikklærer siktet for overgrep mot over 100 barn

Er i 40-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er siktet for 100 tilfeller av forledelse av barn til å kle av seg. Videre er han siktet for én voldtekt, to tilfeller av seksuell omgang med barn under 16 år og to tilfeller av misbruk av stilling, skriver VG.

Han er også siktet for forsøk på seksuell handling med barn under 16 år, oppbevaring og produksjon av materiale som viser overgrep mot barn eller fremstiller overgrep mot barn samt brudd på dyrevelferdsloven.

Politiet mener at mannen, gjennom sin kontakt med dem på internett, har medvirket til å forlede tre barn til å ha seksuell omgang med dyr, skriver avisen.

Mannen har operert under falsk identitet på ulike chattetjenester på internett, ifølge politiet. Han skal i videosamtaler med fornærmede ha utgitt seg for å være en mindreårig jente eller gutt mens han forledet dem til å kle av seg.

- Det som er avdekket i etterforskningen rundt det å forlede jenter til handlinger på nettet, har han erkjent. Det er mange detaljer som gjenstår og vi har ikke vært inne i alle sakene ennå, sier siktedes forsvarer til VG.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram