GÅR TIL PR-BRANSJEN: Tidligere statsråd Robert Eriksson går til PR-bransjen etter at han bestemte seg for å ikke ta gjenvalg. Foto: NTB scanpix
GÅR TIL PR-BRANSJEN: Tidligere statsråd Robert Eriksson går til PR-bransjen etter at han bestemte seg for å ikke ta gjenvalg. Foto: NTB scanpixVis mer

Tidligere statsråd Robert Eriksson til PR-bransjen

Blir rådgiver i kommunikasjonsbyrået MSL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Frp-politikeren var arbeids- og sosialminister i Erna Solbergs (H) regjering. Han fikk avskjed i nåde fra regjeringen i 2015.

1. august skifter han beite fra politikken til PR-bransjen, skriver Dagens Næringsliv.

- MSL er en meget spennende og ambisiøs aktør. Det skal bli bra å fortsatt jobbe med å finne gode samfunnsløsninger for næringslivet og MSLs kunder, sier Eriksson.

Kommunikasjonsbyrået MSL er en del av nordiske JKL Group, som gir råd innen strategisk kommunikasjon. Selskapet har hovedkontor i Stockholm og har kontorer i Oslo, København, Helsingfors, Göteborg og Brussel.

Tidligere denne uken opplyste Eriksson at han ikke ønsker å stå på Fremskrittspartiets liste til stortingsvalget neste høst.

- Dette har vært en svært krevende og vanskelig beslutning, men samtidig en beslutning jeg føler er riktig for både partiet og meg, skrev han i et brev til Nord-Trøndelag Fremskrittsparti.

(NTB)