SKIFTER BEITE: Sindre Fossum Beyer (t.v.), tidligere rådgiver for Ap-leder Jens Stoltenberg begynner i ny jobb i reklamebransjen. Her er de to sammen på Karl Johan under valgkampen i fjor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SKIFTER BEITE: Sindre Fossum Beyer (t.v.), tidligere rådgiver for Ap-leder Jens Stoltenberg begynner i ny jobb i reklamebransjen. Her er de to sammen på Karl Johan under valgkampen i fjor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Tidligere Stoltenberg-rådgiver blir reklamemann

Sindre Fossum Beyer, som var rådgiver for Jens Stoltenberg ved Statsministerens kontor, forlater den nåværende stillingen som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet og begynner som reklamekonsulent hos reklamebyrået Try.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Fossum Beyer har vært politisk rådgiver ved Statsministerens kontor, informasjonssjef ved Arbeiderpartiets hovedkontor og er i dag kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Han har vært sentral i arbeidet med Aps valgkampanjer og har nå fått ny jobb i reklamebyrået Try, som har stått for utforming og gjennomføring av Aps valgreklamekampanjer i flere år, skriver Dagens Næringsliv.

- Jeg har lyst til å prøve noe annet etter mange år i politikken, sier 36-åringen.

Fossum Beyer er utdannet sivilmarkedsfører. Som konsulent hos Try skal han jobbe bredt med kommunikasjon, og det er dermed sjanse for at han kan få Ap som klient.

- Jeg skal jobbe med PR, kommunikasjon og reklame, og kommer ikke til å jobbe som lobbyist, men jeg vil ikke glemme min politiske kunnskap. Politisk erfaring er nyttig i alle prosesser, sier han.

Fossum Beyer trekker fram at Try ikke opererer med hemmelige kunder, men åpne kundelister.

Han begynner i den nye jobben i august. (©NTB)