-SLITT MED RUS: Dagbladet har møtt en mann som i mange år var nær venn med 36-åringen. Han forteller at vennen har lenge har slitt med rus og psykiske problemer - og at han var svært redd for politiet. Foto: ÅDNE HUSBY SANDNES
-SLITT MED RUS: Dagbladet har møtt en mann som i mange år var nær venn med 36-åringen. Han forteller at vennen har lenge har slitt med rus og psykiske problemer - og at han var svært redd for politiet. Foto: ÅDNE HUSBY SANDNESVis mer

Tidligere venn av hovedmistenkt: - Han har fryktet politiet i mange år

En tidligere kamerat av 36-åringen som utpekes som Tina Jørgensens drapsmann, forteller at den siktede har vært redd for politiet i mange år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

LYNGDAL / OSLO (Dagbladet): Kilder opplyser til Dagbladet at tredjemann i kameratgjengen fra Lyngdal, som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Tina Jørgensen i 2000, utpekes av politiet som Tinas drapsmann.

Han skal ha slått henne i hodet med en stein under Bybrua på Sølyst i Stavanger natt til 24. september i 2000. Dette skal ha kommet fram i et lydopptak der en av de andre siktede snakker om drapet .

Dagbladet har møtt en mann som i mange år var nær venn med 36-åringen. Han forteller at vennen har lenge har slitt med rus og psykiske problemer - og at han var svært redd for politiet.

- Da jeg fikk høre at han var siktet i saken ble jeg sjokkert. Han har aldri nevnt noe om drap til meg, sier mannen, som ikke utelukker at den siktede kameraten kan ha betrodd seg til andre nære i omgangskretsen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn