KORRUPSJONSANKLAGET: Trinidad and Tobago's tidligere sikkerhetsminister og tidligere visepresident i FIFA, Jack Warner, er anklaget for korrupsjon. Her er han utenfor kontorene til Sunshine Newspaper som han eier i Arouca på Øst-Trinidad igår. Warner skal ha bedt om bestikkelser fra Sør-Afrikas regjering for VM i fotball 2010. Han hevder å være uskyldig.Foto: REUTERS/Andrea De Silva
KORRUPSJONSANKLAGET: Trinidad and Tobago's tidligere sikkerhetsminister og tidligere visepresident i FIFA, Jack Warner, er anklaget for korrupsjon. Her er han utenfor kontorene til Sunshine Newspaper som han eier i Arouca på Øst-Trinidad igår. Warner skal ha bedt om bestikkelser fra Sør-Afrikas regjering for VM i fotball 2010. Han hevder å være uskyldig.Foto: REUTERS/Andrea De SilvaVis mer

Tidligere visepresident i FIFA melder seg for politiet

Jack Warner anklaget for korrupsjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Port of Spain (NTB-Reuters): Det er Los Angeles Times som opplyser at Warner onsdag meldte seg for politiet i hjemlandet Trinidad og Tobago.

Ifølge lokalt TV hadde han ikke nok penger eller dokumenter på seg til å betale kausjonen på over 30 millioner kroner og tilbrakte derfor natt til torsdag i fengsel.

Warner er blant de ni toppene i den internasjonale fotballføderasjonen FIFA og fem forretningsmennene som er siktet av FBI for korrupsjon.

Warner sier at han aldri er blitt avhørt av FBI, og han gjentok onsdag at han er uskyldig og ikke lenger har noe med internasjonal fotball å gjøre.

Sju FIFA-topper ble tidlig onsdag morgen pågrepet av sveitsisk politi. USA krever dem utlevert. (©NTB)