Tiffany (20) ble slått ned på kjendis-klubb

Ble reddet av VIF-spiller Freddy dos Santos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tiffany Borgersen (20) opplevde marerittet forrige lørdag. Midt ute på gulvet på VIP-stedet Cosmo i Vika i Oslo, ble hun slått ned og sparket i hodet av en ukjent kvinne. Borgersen måtte også sy ti sting i beinet, etter at hun landet oppå et knust ølglass.

Vålerengaspilleren Freddy dos Santos var vitne til episoden, og fikk hentet noen av utestedets vakter i det overfylte lokalet. Han sier til Dagbladet.no at det hele virket uprovosert.

- Det var en del lugging før hun havnet på gulvet, jeg syns den andre jenta brukte litt unødvendig mye vold. Jeg prøvde å få hun som slo unna, sammen med noen andre jeg ikke vet hvem var. Hun fikk et kutt i beinet, men jeg skjønte ikke helt hvor alvorlig det var før inne på bakrommet. Slike ting er bare kjipt for alle parter som er involvert, sier dos Santos til Dagbladet.no.

Sparket i øyet

- Stedet var proppfullt, og jeg ble liggende nede på gulvet og opplevde å bli tråkket på av de andre gjestene mens jeg lå nede på gulvet, jeg ble først holdt i håret, så og på ett eller annet tidspunkt ble jeg sparket i øyet. Mens jeg lå nede ble jeg sparket flere ganger, før noen rakk å reagere, sier Borgersen til Dagbladet.no.

- Jeg vet ikke hvem, men noen fikk heldigvis dratt henne bort.

- Det var alt for mye folk i lokalet, og vaktene hadde overhodet ikke oversikt over situasjonen, sier hun.

- Jeg syns det er helt forferdelig at ikke vaktene gjorde noe for å få fatt i hun som gjorde det. Da jeg dro tilbake til utestedet på onsdag for se om hun som slo meg ned kanskje var der, fikk jeg beskjed av vaktene inne i lokalet om at de ikke kjente til episoden i det hele tatt, og jeg fikk beskjed om å ta på meg solbriller for å skjule blåveisen.

FIKK BLÅVEIS OG KUTT I LEGGEN: Tiffany Borgersen ble slått ned på et utested i helga. Foto: PRIVAT
FIKK BLÅVEIS OG KUTT I LEGGEN: Tiffany Borgersen ble slått ned på et utested i helga. Foto: PRIVAT Vis mer

- For mange mennesker i lokalet

Venninnen Marianne Solberg var vitne til hendelsen, og mener den grove voldsepisoden skjedde helt uprovosert. Hun er også skremt over at de slapp inn alt for mange mennesker på utestedet.

-Det var alt for mange mennesker der, man kunne ikke komme fram noe sted. Da vaktene kom fram skjønte de ikke hva som hadde skjedd, men de spurte ikke heller. Akkurat der og da tenkte jeg ikke over det, men nå i ettertid mener jeg at de burde spurt oss om hva som hadde skjedd og forsøkt å få fatt i hun som gjorde det.

Avviser kritikken

Simen Strømshylden var vaktsjef på Cosmo den aktuelle kvelden. Han er ikke enig i at det var for mange mennesker i lokalet og at vaktene ikke hadde oversikt.

- Det medfører ikke riktighet. Det var ikke for mange mennesker der, og vi var ni vakter på jobb. Det er mer enn det vi er pålagt, sier han til Dagbladet.no.

Han husker godt at Borgersen ble slått ned.

- Det som skjedde var at barsjefen kalte meg opp. Da jeg kom opp i lokalet så jeg en jente som satt på gulvet. Hun hadde vært i en slåsskamp med en annen jente og hadde fått et kutt i leggen. Den andre jenta var forsvunnet da jeg kom. Jeg tok med meg jenta til bakrommet, før en kollega av meg fulgte henne ut og hjalp henne med å finne en taxi, sier Strømshylden.

Han synes kritikken er underlig.

- Jeg synes det er litt rart. Da jeg snakket med henne var hun bare glad for at jeg hadde funnet veska og jakka hennes. Det var vakter på plass 20 sekunder etter at det hadde skjedd, sier han.

Politiførstebetjent Britt Kristin Hansen Togba ved Sentrum politistasjon bekrefter at saken er politianmeldt, og at politiet kommer til å igangsette etterforskning av saken.

GREP INN: Vålerenga-spiller Freddy Dos Santos.
KJENDIS-STED:</B> Cosmo er et populært sted for kjendiser. Bildet er fra nachspielet til Snoop Dogg tidligere i år (personene på bildet har ingenting med saken å gjøre).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer