Tiffany om drapssiktet 34-åring: - Han skrev at han skulle voldta meg, at jeg var en «fucking dog» og at han skulle sende KGB etter meg

Først ble hun forsøkt lurt. Så kom truslene.

FALT OM PÅ FEST: Den avdøde mannen falt ifølge VG om på fest på et rom på dette hotellet. Foto: Sindre Granly Meldalen
FALT OM PÅ FEST: Den avdøde mannen falt ifølge VG om på fest på et rom på dette hotellet. Foto: Sindre Granly Meldalen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Han er en løgner. Han lyver hele tiden, sier Tiffany Trautman til Dagbladet.

Hun snakker om den 34-åringen som sammen med en bedrageri- og voldsdømt 32-åring i forrige uke ble pågrepet og varetektsfengslet, siktet for drap på en mann i 20-årene i februar i år. De to nekter straffskyld.Også 34-åringen er tidligere dømt for flere bedragerier. Trautman sier hun er et av mannens nye ofre. Hun har anmeldt mannen for trusler.

- Han tok kontakt med meg på Facebook og sa at han var psykiater, og at han eide og drev et selskap. Han hadde lest at jeg sleit med å få sove etter at jeg hadde jobbet nattevakter. Han forsøkte å «veilede» meg over nettet, og foreslo for meg hva jeg skulle si til legen for å få resept på sovemidler. Da skjønte jeg at han ikke var en ordentlig psykiater, sier Trautman.

Hun er amerikansk, men bor og jobber i Porsgrunn.

- Noen dager senere tok han kontakt med meg igjen. Da spurte han om han kunne låne Paypal-kontoen min, fordi han ville kjøpe noe kamerautstyr, og at han da trengte en amerikansk konto. Det nektet jeg, sier hun. - Truet meg Der kunne historien om Trautman og 34-åringen stoppet. Men så lyktes 34-åringen ifølge Trautman med å lure penger fra en venninne av henne. Da bestemte hun seg for å si fra, og kontaktet ham igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.