Tiffany var død i 42 minutter

Lille Tiffany fra Stalford i England pustet ikke da hun ble født, og etter 20 minutter erklærte legene at hun var død. Men 22 minutter seinere begynte den lille babyen å puste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det utrolige skjedde på Hopesykehuset i Stalford i England. Den lille pikebabyen ble forløst 13 dager for tidlig fordi moren, Pauline Taylor, hadde problemer med blodtrykket.

Alt var normalt ved begynnelsen av fødselen, men bare minutter før barnet var ute, oppsto det problemer, og babyen pustet ikke etter at den ble forløst.

Etter 20 minutter med gjenopplivingsforsøk erklærte legene barnet for dødfødt.

Babyen ble pakket inn i et teppe. Men idet mor og far skulle ta et siste farvel, begynte den lille plutselig å puste. Da var det gått 42 minutter siden fødselen.
- Jeg tittet på henne og så med en gang at hun pustet. Legene sto først på sitt og hevdet hun var død. Det var først når Tiffany tok sitt andre åndedrag at de skjønte at hun levde, forteller Pauline Tayloy til Aftonbladet.

Etter å ha vært tre uker på intensivavdelingen har Tiffany endelig kunnet reise hjem. Hun er frisk og veier 3,3 kilo.

Alt tyder på at hun vil utvikle seg normalt, men først når Tiffany er atten måneder vil legene finne ut om hun har fått noen varige skader på hjernen.