Tigergutt i trøbbel igjen

Denne gangen var han utkledd som Langbein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tidligere i år ble Michael Chartrand (36) anklaget for tafsing på ei 13 år gammel jente. Episoden skulle ha funnet sted mens Chartrand var utkledd som Tigergutt i Disney World i Florida.

Han ble frikjent for anklagen etter en spektakulær rettsak, der forsvarsadvokat Jeff Kaufmann iførte seg Tigergutt-drakta for å vise at det ikke var mulig å være klåfingra med kostymet på seg. 6. august var Chartrand tilbake på jobb i Disney World.

30. august ble han suspendert av jobben igjen. Denne gang var han utkledd som den klønete Langbein.

Anklagen er at han skal ha dyttet til to fotografer i Disney's Animal Kingdom. Fotografene, en mann og en kvinne som begge arbeider for Kodak, hevder Langbein kom bort til dem og dyttet til dem i brystet.

Disneys talskvinne Jacquee Polak sier Chartrand er utestengt på ubestemt tid, og at han kan bli rettslig tiltalt for legemsfornærmelse.

Dermed må Jeffrey Kauffman igjen forsvare sin noe spesielle klient.

- Langbein er alltid leken, uttaler advokaten til avisa Orlando Sentinel.

- Selvsagt var han klønete, han var jo Langbein. («Of course he was goofing around because he was Goofy»)

TAFSET IKKE: Michael Chartrand (t.v.) hjelper advokaten sin, Jeff Kaufmann, med Tigergutt-kostymet i retten tidligere i år. Opptredenen førte til at Chartrand ble frikjent for anklagene om å ha tafset på en 13 år gammel jente mens han hadde på seg Tigergutt-drakta.
KLØNETE IMAGE:</B> Kanskje ikke til å unngå å dytte borti folk med et slikt kostyme? For ordens skyld - dette bildet er av en annen Langbein.