Til døden skiller dem ad

Hillary Clinton støtter sin omstridte ektemann i sex-skandaler, utroskap, løgn og skjulte forhold. Hvordan kommer presidentfruen seg gjennom krisen? Hun holder kjeft og trener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Jeg er stolt av hva han gir landet vårt og jeg er stolt av min ektemann...» Slik introduserte Hillary Clinton sin ektemann dagen før Kongressen offentliggjorde Starr-rapporten som avslørte detaljer om presidentens utroskap.

Spill for galleriet?

Hillary Clinton er den i skandalen rundt Bill Clinton som er rammet hardest, likevel står hun rolig ved sin manns side og viser verden at hun støtter ham. Uansett hva Kenneth Starr måtte grave opp av sex-historier.

Spørsmålet hele USA stiller seg er hva som foregår mellom herr og fru Clinton bak lukkede dører. Er Hillarys ro og støtte et spill for galleriet eller er hun hustruen som aksepterer i gode og onde dager?

Aftonbladet forteller hvordan amerikanske Time Magazine nå avslører Hillary bevarer fatningen i det som kan frata henne stillingen som verdens ledende dame:

 • Hun fikk hjelp av mamma
 • Hun tilbragte uendelige timer i treningsrommet
 • Hun nektet å snakke med sin mann

  Sjokk


  Hillary fikk sjokk da ektemannen 17. august i år sto frem og fortalte at han hadde hatt et forhold til Monica Lewinsky.
  - Hun ble totalt overrasket over Bills innrømmelser. Hillary hadde hele tiden stolt på ektemannen og trodd at historiene om utroskap var oppspinn, forteller Hillarys venninne Linda Bloodwrth-Thomason til Times.
  Hun forteller videre at Hillary ikke snakket med Bill på flere dager. Det hersket en total stillhet og isfront i presidentparets private del av Det hvite hus. I stedet snakket Hillary med mamma Dorothy Howell Rodham. Presidentfuren gråt, mens mamma lyttet og trøstet.

  Treningsnarkoman


  I tillegg fikk Hillary ut aggresjonen og frustrasjonen i sitt private treningsrom. Her skal hun ha tilbrakt mange timer hver eneste dag. Hun var nærmest treningsnarkoman, hevder en ansatt i Det hvite hus.
  Rolig og avbalansert støtter Hillary sin mann, men for hvor lenge? Ifølge AP avslørte en ledende republikaner at medlemmene i representantenes hus vil stemme for at presidenten stilles for Riksrett.
  Vil det være like attraktivt for Hillary å godta en utro ektemann som ikke kan friste med presidentfrue-tittel?

ROLIG OG AVBALANSERT</B> støtter Hillary sin angrende mann, men for hvor lenge? Vil det være like attraktivt for Hillary å godta en utro ektemann som ikke kan friste med presidentfrue-tittel? <br>